Finbesök i Midgård

Jahapp, så var man ensam då. Rolle har åkt till stan för att träffa svärfar över en öl, sedan beger han sig till blues jammet på Stampen. Alvin sover middag nu så jag får lite tid att utforska funktionerna i detta bloggprogram 🙂

På onsdag ska jag iväg till Södermalm för en provfilming för en reklmfilm för OLW. Fredagsmyslåten ska jag sjunga… My god!! Jag måste nog verkligen smörja stämbanden, för allt jag sjungit den senaste tiden är ju Imse vimse spindel..

Igår morse när jag öppnade mailen hade jag en jobbevakning från Monster. Där fanns en tjänst som Utbildningskoordinator hos Visma. Visma jobbade jag ju nära och dagligen på min förra arbetsplats. Har till och med en tjej som jobbar där som referens. Självklart blev mitt personliga brev ännu personligare när jag skrev min ansökan. Håll tummarna för att de hör av sig!! Jag känner ju de flesta lärarna redan och vet vilka krav som ställs på kringarrangemang etc.

Fint besök förärade Midgård igår också! Jessica Nilsson och hennes söta son Dennis kom och hälsade på! Tog en kort promenad till bygdens restaurang och käkade lunch. Det var trevligt! Tack Jess!

Over and out!

/K

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Finbesök i Midgård

 1. Jonny T skriver:

  Kul, om du får jobbet så är du är den andra jag känner som sjunger fredagsmyslåten.

  • Katrin Friberg skriver:

   Ja du Jonny, vem vet.. Kanske jag kommer att plåga hela Sverige med min stämma under kommande år…
   Har aldrig gjort reklamfilm förr, men staterat på andra saker. Nu senast ju Roxette’s nya video som fått både ris och ros på Youtube. Till hösten kommer två andra produktioner att sändas på SVT som jag är med i. Anno 1790 och Odjuret.

 2. Fanny skriver:

  Wihooo, fredagsmyyyyys 🙂
  Kram
  /F.

 3. Jonny T skriver:

  Dagens WP-tips: AKISMET. En plugin som sorterar bort spam i kommentarerna. Kräver ett wordpress.com konto för att fungera men det är värt besväret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.