Ingen dygnsförkylning för lilla Alvin

Helgen var glatt planerad med besök från Alvins gudföräldrar Eva & Conny och min väninna Anita var också på G. Alvin är fortfarande sjuk med feber som går upp och ner som en jojo. Hosta och snuva så nu är nog helgen inställd. 🙁 Men huvudsaken är att liten blir frisk.
På söndag (om plutten är friskare) ska vi träffa en tjej som kanske ska börja som barnvakt till honom när vi behöver lite tid. Vore skönt att kunna gå ut och äta middag på restaurang eller gå på fest utan barn ibland. Som det är nu så får vi gå ut var för sig. Just ikväll är maken i stan och jammar på St:a Clara.

Hittat 4 nya intressanta jobbannonser. I ett av dem dök ett väldigt bekant namn upp, men jag kan inte komma på varifrån.. Men så är det väl, när man haft med många människor att göra så kan man inte alltid placera dem? Måste ringa henne på måndag och fråga om vi haft kontakt innan.

Min pappa har blivit opererad i veckan också. Han hade brock på aorta som vuxit. Tack och lov har operationen gått bra och han ska tydligen få komma hem på måndag. Hoppas att gubben kan lära sig att ta det lugnt nu bara….. Peppar, peppar ta i trä.

Ett glatt besked nådde mig tidigare idag också. Min vän Madde som är på väg att flytta hem till kära Sverige igen har fått plats för sina två pojkar i Internationella Engelska Skolan. 😀
Nu hoppas jag att de kommer att hitta bra boende också.

That’s all for now.

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.