Sjuk var jag, men det blir värre och värre!

Hej,

nu var det länge sedan jag skrev. Det har hänt så mycket så jag vet inte riktigt var jag ska börja. Jag berättade om att jag blivit utförsäkrad trots att jag har ett fullständigt sjukintyg från läkare, där det står 100 % nedsatt, men KANSKE kan prova på 25 % arbete, hemifrån de dagar jag är lite piggare.

Nåväl, avslaget var ett faktum och eftersom jag inte hade en arbetsplats att gå tillbaka till så anmälde jag mig till AF för att rädda min SGI. Idag måste jag söka jobb på 100 % för att få ut någon slags ersättning.

Ärendet hos Försäkringskassan är naturligtvis överklagat, men tro det eller ej, de har så många ärenden nu att det kan ta upp till 20 veckor att få ett beslut!!! Så något svar har jag inte fått ännu.

I juni fick jag äntligen diagnos på mina åkommor, det som läkarna på KS i Solna inte förstått. Jag har ME/CFS, som är en neurologisk sjukdom. Här kan du läsa mer om den kortfattat: Vad är ME, Myalgis Encefalomyelit?

Under det senaste halvåret har jag blivit sämre och sämre, och tillbringar mer och mer tid i soffan eller sängen. Det är oerhört frustrerande för mig som alltid varit energisk. Men det finns helt enkelt inte ork.

Detta är tyvärr de vanligaste selfies jag tar nu för tiden… 🙁

Bild 2016-07-28 kl. 17.15Bild 2016-05-30 kl. 14.27Bild 2015-09-29 kl. 15.35

Over and out for now.

/K

Share
Det här inlägget postades i Hjärtefrågor!. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Sjuk var jag, men det blir värre och värre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.