Kompetens vs Kapacitet?

Häromdagen tog en twitter vän upp ämnet om kompetens vs kapacitet. Det är ett synnerligen intressant ämne! Att svara på ett ideellt e-mail till föreningen som innehåller min kompetens är inte så svårt, men att svara på frågan om jag vill (som de önskar) delta på deras möten ställer jag mig plötsligt tveksam. Jag kan inte garantera att jag är fit for fight att delta i måndagsmöten om jag måste ta hand om matlagning och hämtning av sonen.

Jag antar dock att detta är något som Försäkringskassan anser att detta är ett arbete jag bör kunna klara av ett lättare fysiskt och mindre psykiskt krävande arbete.  De har inte preciserat så det är svårt att veta vad de menar med det.

Till min ideella kompetens hör också ett alkoholansvar. OM vi vill visa live opera från MET så hör det liksom till att kunna servera vin/öl i pauserna. För detta krävs tillstånd, Serveringstillstånd. Jag är den enda som har det i dagsläget. Hur gör man då? Bad vänligt, men bestämt att andra ideella också ska ta provet för pausservering så att jag slipper ansvaret hela tiden.

Hur mycket klarar jag hemma vs borta?

Jag kan uppföra mig proffesionellt och se pigg ut, fastän det enda jag vill är sova. ”My smile is my Make Up”

Hur mycket måste man spela INTE SJUK???

Over and out!
/K

Länkar: http://livetsbilder.blogspot.se/2016/08/kompetens-vs-kapacitet-en-analys-av.html
http://livetsbilder.blogspot.se/2016/07/skilj-pa-kompetens-och-kapacitet.html

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.