Galet tråkig musik i melodifestivalens förtsta delfinal!

Usch, usch, usch! Som min snart två årige son brukar säga.
Ärligt talat??!! Var är blandningen av genrer? I mina öron lät allt som en mixmash av plagiat på nyligen ganska spelade schlagerhits, fast i mer eurotappning… Undara om Pernilla Andersson tänkte ”vinna eller försvinna”? Förvisso gjorde hon den bästa låten enligt mig, men den håller inte upp hennes karriär.

Fick genast en idé om att ta tillbaka rötterna i musiken, något som de allra flesta gillar, BLUES.. Folk säger att det är smalt, men jag vet faktiskt ingen som inte gillar en bra blueslåt. Det är ofta en partyhöjare, spelas när folk kör bil, dansar med barnen i köket mm, mm.. Jag menar naturligtvis inte gubbabluesen! Den är inte heller jag intresserad av! Så Varför Inte?? Jag känner så många fantastiskt duktiga bluesmusiker så jag gav dem en utmaning på Facebook; ”Gör en svänging blueslåt till nästa års melodifestival, och hela europa vid era fötter”. Jag hoppas att det blir något av det!

Alvin är fortfarande sjuk, ligger tunt 38 grader i feber hela tiden. Lider med honom! Jag har ju vanligtvis en temp på runt 36.2 så jag är ordenligt febrig vid 37,5… :-/

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Galet tråkig musik i melodifestivalens förtsta delfinal!

 1. lena skriver:

  Måste få fråga…vart hittar du alla annonser om audition och castings??
  tex. den där om OLW!
  PS. vore tacksam om du skrev svaret på bloggen, istället för att maila mig det:)

 2. Katrin Friberg skriver:

  Hej lena,
  jag finns registrerad på statist.se. Där hittar man annonser där de lägger ut de flesta filmjobb etc. I mitt fall har jag dock bara blivit uppringd och ombedd att medverka.

  Lycka till och hoppas att vi kanske träffas vid någon framtida produktion! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.