B-12 påbörjat!

Hej,

Det har hänt en del sedan jag skrev sist. Jag blev bedömd som 0 % arbetsför av Arbetsförmedlingen och regelmässigt avstängd från A-kassan. Oron som steg i mig kropp när jag läste på nätet att Försäkringskassan kan nolla ens SGI i och med AF gör en kodbedömning. Måste sätta mig in i det där för det verkar helt sjukt!

Hur som helst, igår fick jag meddelande om att jag har fått min sjukskrivning beviljad fram till 31/12. Vet inte om detta beslut kommer att påverka min klagan på förra beslutet, men jag ser ingen nackdel. Nu kan jag få pusta ut en stund och fokusera på att försöka bli bättre i min takt. Det finns ju inga mediciner!

Ikväll fick jag min första B-12 injektion av min make, vill inte pyssla med sådant själv. Han är ju sjuksyster och jag tror jag skulle ha svårt att sätta spruta i mig själv. Vi får se hur mitt mående blir. Jag ska ta B-12 1ml två ggr/vecka i två månader för utvärdering. Vi får se. Det hjäper vissa, inte alla. Men det är värt ett försök! Jag hatar att må som jag mått nu i tre år!

Den senaste veckan har dessutom Pace-studierna som släpptes analyserats. Evidensen som forskarna uppgav tidigare är rena falsarier! Jag länkar här nedan.

skarmavbild-2016-09-22-kl-16-55-32

Så många människor som farit illa genom denna påhittade studie är horribelt! Media borde verkligen uppmärksamma detta precis som med Mackaroni-affären..

Nåväl, vad är det jag hävisar till? Jo dels den HÄRberättelsen: https://www.statnews.com/2016/09/21/chronic-fatigue-syndrome-pace-trial/ 

Och att ni följer Pacegranskaren HÄR: https://pacegranskaren.wordpress.com/2016/09/12/sinnesstamningar-och-ovetenskap-del-1-smutskastning-av-me-patienter/

Jag skulle önska att så många som möjligt kliver ur sina skor, tar foton på tomma skor och postar dem i sociala media under hashtag #MillionsMissing på tisdag 27/9!!

Dela gärna det här evenemanget om du känner att du vill engagera dig lite. https://www.facebook.com/events/1657597431218414/

14370160_10154601643318413_7080153612506107550_n

Over and out!

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.