3 år och 2 månader

Nu har jag sovit med sladdar, dosor och näsgrimma. Ja, sovit och sovit.. Det tog flera timmar att somna, för jag kunde inte ligga bekvämt. Näsgrimman kändes som att ha två stora snorkusar i näsan. Brukar vilja somna på mage, men det gick inte för jag hade en dosa mitt fram på bröstet. Well, tillslut somnade jag.

Doktorn jag träffade idag konstaterade att jag haft svårt att somna, att jag snarkar lite grann då och då men jag har absolut ingen sömnapné eller restless legs. Så med andra ord är utredningen slut. 3 år och 2 månader har det tagit.

Nu är  jag hemma och ligger i soffan. Helt slut efter två dagar med resor in till stan och en natt som var skräp. Inte för att jag brukar vakna pigg, men det blir värre när man inte får sova. Nu riktar jag in mig på att vila och sova så mycket som möjligt resten av veckan.

Nu väntar jag kallelse för att göra AFU.

Klicka på bilden!

skarmavbild-2016-10-25-kl-15-04-19

Over and out!

/K.

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.