Danger Zone!


Jag har nog hört hur Försäkringskassan argumenterar i sina fall kring sjukpenning i Förvaltningsrätten. På tisdag är det min tur att höra hur de argumenterar för att jag hade arbetsförmåga mellan april och september 2016. Deras argument är att jag kan köra bil till skolan och tillbaka.

Det är ett tillbakadrgande från förra yttrandet när de framförde en standardtext. Myndigheten är alltså överhopade av överklaganden att de inte ens hinner skriva ordentliga yttranden? 

Jag vill också prata lite om de FMR (FörsäkringsMedicinskaRådgivare) som Försäkringskassan har. De är helt hysteriska i jakten på att hjälpa handläggarna att minska sjukpenningtalet. Jag har hörsägen sedan tidigare av denne FMR, han har INGEN som helst kunskap om ME/CFS.

Försäkringskassan ifrågasätter min skyldighet som förälder? Jag har kollat upp i lagen vad jag som förälder är skyldig till och om jag skulle låta bli att ge mitt barn frukost och skjutsa honom till skolan skulle jag bryta mot lagen! Skolan skulle anmäla mig ögonblickligen!

Lite smällpå fingrarna till Försäkringskassan!

Även om jag är sjuk så är jag ingen sämre förälder än någon annan. Säg den förälder som inte inte skulle sätta sitt barn före sig själv?!

Jag vässar min tunga och mina naglar, vad har ni för vapen?

 

VAD VILL FÖRSÄKRINGSKASSAN??

Share
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *