Inte återbetalningsskyldig!

Härom dagen fick jag meddelande från A-kassan att trots att jag fått felaktigt utbetald A-kassa så blir jag inte återbetalningsskyldig. Jag har agerat precis så som man ska göra. Att Försäkringskassan från ena dagen till den andra i april 2016 ansåg mig fullt arbetsför till att åter igen bevilja full sjukpenning i september, har jag inte kunnat förutse. Vilket är helt sant!

Sedan jag skrev sist så har jag fått tid och gjort ett första besök på ME-kliniken på Stora Sköndal, jag har lyckats vrida knät och fått en fraktur på minisken, blivit beviljad sjukresor och fått ett nytt beslut från Försäkringskassan. Tre fjärdedels sjukpenning beviljad. Dom går alltså fortfarande på uppgifter som är från 2016 och läser inte det nya läkarintyget. Rolle har försökt att kontakta handläggaren för att få veta vad de grundar beslutet på.

För övrigt så bryter FK fortfarande mot de mänskliga rättigheterna, det har snart tagit 10 veckor för omprövning att fatta något slags beslut på min begäran.

På tisdag kommer färdtjänsthandläggaren från Kommunen hit för möte.

Det går utför för den här 43-åringen..

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.