Viktigt med lekplatser

Har tillbringat lite tid idag för att gå igenom protokoll på Ekerö Kommuns hemsida. Under våren 2010 fick jag hjälp från Öpartiet att lägga en motion om en lekplats i Kungsberga. Vad jag kan utläsa så har ärendet behandlats och skickats tillbaka till kommunfullmäktige för beslut.
Det saknas verkligen en naturlig mötesplats för barn och vuxna så det skulle säkert vara välkomnande från fler familjer här i byn.

Fick ett lite märkligt brev från Tekniska kontoret från ovannämnda kommun idag också. Där står ”För att uppmärksamma dig som eventuellt inte tänkt på att skotta fram till sopkärlet vill vi påminna om vad som gäller”… bla, bla, bla.. kommer sophämtningen att utebli. Tur att vi faktiskt skottar fram till vår soptunna. 🙂

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.