Pimpling, fruset vatten, punka och intervju

Hej hopp!

Så vad har hänt sedan jag skrev sist?
Sonen har kvicknat till och är sedan i torsdags åter hos dagmamman Linda och leker med de andra barnen. Så skönt att han trivs där! 🙂

Snöovädret kom som ett brev på posten i torsdagseftermiddag när nästan all snö hade tinat bort… Känns lite tröstlöst, även om man av erfarenhet vet att det blir vår så småningom. Skulle ha åkt in till stan den kvällen, men stannade av säkerhetsskäl hemma och det var nog tur. Svinkallt, snöigt och blåsigt är inte det mest optimala om man skulle råka bli stannandes med bilen.

I fredags åkte grannarna till sitt hus i Thailand. Smått avundsjuk kan jag villigt erkänna att jag är! Men jag smålog lite när de körde fast på uppfarten här utanför och jag fick ta fram mina norrländska kunskaper och hjälpa dem loss. 😉
Pratade med min vän Madde i telefon, de är jättesjuka hela högen. Stackars dom!!
Adecco ringde och bokade in mig på intervju hos en kund. Tjohooo!! 😀

I lördags kom Eva och Conny hit i full vinterutstyrsel. Ut på isen skulle vi, så vi packade på oss kläder och begav oss iväg. Superskönt väder för en dag ute, Rolle och Conny borrade upp hål efter hål efter hål bara för att upptäcka att det var för grunt 🙂 Tillslut hittade de rätt och fick några små yttepyttiga aborrar som släpptes tillbaka. Vi grillade korv och mådde gott i solen istället. Fisk blev det till middag ändå, rödspätta från frysen 🙂

Rolle upptäckte att vi hade punka på ena bakdäcket på ”Klirr” 🙁 Inte så kul att försöka fixa sådant i 15 graders kyla. Vi tog ”Brumbrum” in till stan och åt middag på Axela med Alvins kusiner Felicia och Sebastian, hans faster Lotta och hennes kille samt farmor och farfar. Gott som alltid på den restaurangen! När vi kom hem hade tempen sjunkit ytterligare och vattnet frusit på övervåningen… Rolle tog brumbrum till jobbet igår morse och Alvin och jag fick gå i -20 graders kyla till dagmamman… Brrr!!! det bet i kinderna kan jag meddela. Stackars Rolle höll på den punkan ända till klockan 21 igår kväll.. 🙁 Vår Valentins middag bestod av falukorv.. Hihihi.. Fast å andra sidan så firar vi inte alla hjärtans dag på något speciellt vis. Vi är båda av den uppfattningen att man ska uppmärksamma och dela ut kärlek när man känner det och inte på en speciell dag.

Idag har jag hittat ytterligare ett jobb att söka så jag har suttit och filat på brevet till dem. Min käre storebror tittade förbi på en kopp kaffe också. Hans sambo ska åka till Afrika imorgon och blir borta en hel månad, brorsan behöver hjälp med hunden så han kommer att bo hos pappa under tiden. Det betyder att vi ses lite mer hoppas jag. 🙂

Imorgon är det intervjudax så det är väl bäst att glo lite i garderoben och fundera ut vad man ska ha på sig…
Önska mig lycka till!!!

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Pimpling, fruset vatten, punka och intervju

  1. Eva skriver:

    LYCKA TILL!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.