Vår i luften!!

Tjohoho!!!! Solen skiner från en helt molnfri himmel. Plusgrader i skuggan och barmark på trotoaren!! Tror bestämt att jag ska åka bort till Lyckås och köpa ett fång med tulpaner. Finns det något mer vårlikt än tulpaner? Jag tycker i allafall inte det. Nu vill jag att snön ska smälta så att man får komma igång med lite trädgårdsarbete… Inte för att jag känner mig ett dugg säkrare på hur trädgårdsarbete egentligen går till, men jag lärde mig att flitigt använda sekatören, spaden och skottkärran förra våren och sommaren. Det största projektet i trädgården i vår blir det igenväxta stenpartiet som förutom en och annan blomma bara består av citronmeliss, kirskål, brännässlor och kvickrot..
Skulle behöva lite experthjälp egentligen angående det.

I måndags var jag hos Manpower och gjorde det där engelska testet. Det var jättesvårt!! Flera ord som jag aldrig hört eller läst.. Vad gör jag om företaget stirrar sig blint på mitt resultat på provet och inte väger in mina andra kunskaper som gör mig väldigt lämpad för jobbet? Som jag skrev tidigare så har jag inte använt affärsengelska på länge, men jag vet att bara man kommer igång och börjar använda språket så kommer både ordkunskap, grammatik och annat igång igen.
Jag ska på en annan intervju i morgon.

Alvin fyller 22 månader idag. Han har verkligen blivit trotsig, testar gränser och kan bli vansinnigt arg. Men allt som oftast är den vanliga glada lilla Alvin som älskar livet! En helt normal nästan 2-åring alltså. 🙂

Brumbrum har tid hos bildoktorn nästa vecka. Det är fel i motorns elektriska system… Lika bra att göra en felsökning tycker jag.

Bäst att åka iväg till Lyckås innan det är för sent. Lägger upp en bild på tulpanerna sen!

Tiddelipom!

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.