Katalysatortransplantation ett måste…

Smått händelserik vecka.. I måndags hade jag tid hos Dr. Alfonso på vårdcentralen i Stenhamra. Skulle kolla upp ett födelsemärke jag var lite misstänksam mot. Han tyckte inte att det var någon risk med det, så vi avvaktar. Fick däremot en salva att smörja på mina torra fläckar som dykt upp på ovansidan av fötterna. Hoppas att det hjälper. Hämtade inte ut krämen förrän igår. Efter läkarbesöket brummade jag hem och bytte om, sedan bar det av in till stan. Var inbokad på en intervju hos Poolia. Tredje gången gilt. Den här rekryteraren hade inte kollat om jag varit där tidigare. Nu har de nog så mycket information om mig att jag för hoppningsvis inte behöver gå dit på intervju mer utan kanske blir skickad direkt till kund om jag passar. Kan ju hoppas i alla fall….

Sedan träffade jag Anita Björkman och surrade hela kvällen. Trodde dock att jag skulle dö innan jag var hemma igen. Som vanligt såg jag inte till att pinka innan jag gick från stället. Trodde bokstavligen att jag skulle explodera innan jag var hemma.

I tisdags var jag så trött att ögonen gick i kors mest hela dagen… Bokade om tiden jag hade hos optikern för jag antar att jag inte skulle ha fått rätt resultat. Eftermiddagen tillbringade jag i min frisör Maddes stol och fick lite ny färg och klippning. Vårfin!! 🙂

Onsdag: Upp med tuppen och lämna Alvin tidigare hos dagmamman för jag skulle sätta mig i bilkö till Alvik. Brumbrum skulle få en koll. Det tog över en timme att ta sig med bil denna morgon. Lämnade in bilen hos Hans på Volvo och tänkte, det kan väl inte ta så lång tid att koppla upp bilen mot en pc för att kolla vad som är fel, och satte mig på ett fik. 1,5 timme senare hade jag ännu inte fått något telefonsamtal. En väninna har precis flyttat till Alvik, och är dessutom sjukskriven så jag fick komma upp till henne och hänga. Tack Paula!! Det var guld värt att få sitta och surra med dig. Mindre kul var tillslut samtalet från Hans på Volvo som meddelar att katalysatorn är trasig. Nästan 10.000 kronor kommer det att kosta. 🙁

Torsdag: Satt och kollade jobb på nätet och hittade ett att söka. Gjorde det ganska snabbt eftersom jag såg att jag passade väldigt bra för tjänsten. Efter ett par timmar ringde rekryteraren på Manpower upp och sa att min bakgrund passar jättebra in. Hon behövde inte intervjua mig eftersom jag varit hos hennes kollega nyligen. Hon skulle skicka mina uppgifter direkt till kunden och sa ”jag är ledig imorgon, men du kan väl skicka dina referenser så att det är klart”? Ska bli spännande att se om kunden nappar. De behöver någon på studs. Hade tid hos optikern för nya glasögon. Fått låna med mig 5 par hem för att känna efter vilka som passar mig bäst. Beslutsångest!!!!!
Min pappa åkte iväg till Syd Afrika på storviltsjakt med kungens jägmästare… Sa till honom att han inte får komma hem om han inte tagit kort på Alvins favoritdjur ”tut” (elefant)..
Alvin var näst intill omöjlig att få att somna den kvällen, efter klockan 22 somnade han tillslut.

Fredag: Öppnade upp Facebook på morgonen och såg att dagmamman skrivit att de hade magsjuka. Alvin ledig med andra ord. Vi åkte en sväng till kyrkis och härjade. KUL!! Hem, äta lunch och kolla lite jobb medan Alvin sov middag. Hade fått ett mail från min arbetsförmedlare i Solna som skrev hejjarop! Inte en helt vanlig situation tror jag, men jag tar åt mig. Jag får ju faktiskt komma på intervjuer och jag söker aktivt jobb så hon kan väl inte vara annat än nöjd 🙂
Brumbrums katalysatortransplantation är bokad till tisdag nästa vecka. Tack och lov behöver hon inte stanna över natten utan kan få komma hem igen samma dag. Det är bra med tanke på att jag inte vet om jag måste börja jobba nästa vecka eller inte… Brorsan kom förbi igår kväll och satt och surrade.

Lördag: Solen gassade, jag såg en fjäril som satt och värmde upp sina vingar. Synd att jag inte hade kameran i närheten. Rolle hade fruktansvärt ont i magen igår. Låg dubbelvikt och ojjade sig hela kvällen. Jag somnade med Alvin så jag vet inte när det släppte. Stackarn!!!

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.