Vårdagjämning idag!

Det går framåt gott folk! Idag är det vårdagjämning och ända fram till midsommar kommer dagarna bli längre. 🙂 Is’nt it good news hey?! Satt i solen på altanen igår och njöt! Fruktstund i solen
Idag är det grått ute, men likväl 5 grader varmt och det räcker gott och väl för att snön ska smälta bort. I fredags var vi hem till Kerstin och Claes, syftet med det besöket var för att Lisa (vår barnvakt) skulle få träna på att passa Alvin och för att vi skulle få nosa lite närmare på våra trevliga grannar. Och trevligt var det!! Vi blev kvar en timme längre än vad vi från början sagt. Lisa och Alvin hade det bra också, visst, han var tydligen lite ledsen men hon fixade det galant!! När vi kom hem hade han somnat i hennes famn i soffan 🙂 <3 Har suttit idag och väntat på att posten skulle komma för jag var bergsäker på att mina glasögon skulle komma från Lensway. Men när jag glad i hågen traskade till brevlådan så fanns där bara reklam och tråkiga pensionsbesked. 🙁 Lensway skrev i sin bekräftelse att beräknad leverans skulle vara den 19/3.. Nu ska jag luska lite. Jobbsökande fortsätter också!

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.