Pengarna tillbaka och ny i styrelse

Ibland ska man ha riktigt mycket flyt! Det sved rejält i plånboken när jag betalade verkstaden för bytet av katalysator på bilen. Nästan 10.000 kronor är mycket pengar när det kommer till privatekonomi. Särskilt när jag söker jobb och det bara är maken som drar in kulorna. Satt och funderade och hittade köpekontraktet och garantin på bilen, tjohooo! Bilen blev lagad 1 dag innan garatin löpte ut. Kontaktade säljföretaget och jovisst! Vi får tillbaka våra pengar! 🙂

Mina nya glasögon har fått också, måste erkänna att det känns lite lyxigt att ha flera par att välja mellan. Och så ser jag ju bra ut också 😉
I lördags var vi på årsmöte på Ölsta Folketspark där det också var pub efteråt. Självklart kunde jag inte hålla truten, utan blev invald som styrelsesuppleant… Men jag ser fram emot det! Ölsta fyller 100 år i år så det ska bli ett rent nöje att få vara med och planera och marknadsföra denna fantastiska folkpark.
Lisa, vår suveräna barnvakt var här på kvällen och passade Alvin.

I söndags var vi i Gamla Stan på välgörenhetskonserten Jam for Japan som även streamades live över nätet. Alvin ville dock INTE ha sina hörselskydd på sig, så vi fick sitta i lobbybaren istället medan Rolle lirade så publiken jublade! Så stolt över min älskade make, han är så grym på munspel!!!

Igår var vi på banken och band räntan på lånet också. Hade ett väldigt bra möte. Handelsebanken är en toppenbank, eller så är det Britt på banken som är toppen 😉 Hon ger i alla fall suverän service, oavsett vad det gäller!

Alvins dagmamma har startat en blogg också. Harholmens Familje Daghem Det ska bli kul att få läsa vad ungarna gör om dagarna! 🙂

Nu ska jag återgå till vardagen, söka jobb, tvätta kläder, åka och handla mat och annat.

Over and out for now!

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.