Kurs i projektledning nästa vecka!

Hurra! Jag är så glad! 😀 Ska gå kurs i Praktisk Projektledning på Astrakan måndag – onsdag nästa vecka. Fick en jättebra rabatt av min förra chef på Astrakan Strategisk Utbildning. Jag ringde honom och frågade om det fanns plats kvar på kursen och det gjorde det. 😀
Eftersom jag jobbat som säljare hos dem och sålt deras kurser så vet jag vilken kvalité de har och att de är attraktiva. Ta en titt på deras hemsida och se själv!

Men nya och aktuella kunskaper tror jag att jag kan stärka mitt cv och förhoppningsvis få ett jobb snart!

Den här veckan har verkligen gått fort! Dagarna har bara rusat förbi i raketfart. Har haft kontakt med Manpower och det visade sig att kunden dragit sig ur och kommer inte att gå vidare med någon av de kandidater som blivit presenterade. MEN, säger tjejen jag pratade med, jag har ett annat uppdrag som skulle kunna passa dig. Får jag skicka din profil? JOHODÅ Serru! Klart att du får! 🙂

Rolle blev uppringd av chefen på ett äldreboende här i närheten och denne lät meddela att det finns en tjänst som han ska söka. Tänk om han kunde få det jobbet! Så skönt! Han kan gå eller cykla till jobbet och slippa pendla till Farsta varje dag. Håller tummar och tår!!

All snö är nästan borta nu, väntar på att tjälen ska gå ur så att man kan börja gräva lite i rabatterna. Köpte en hel del kul på trädgårdsmässan förra veckan. Ska bli spännande att se om det blir något… Sen har vi ju det här förbaskade stenpartiet som också måste få sig en omgång, jag tror dock att vi får ta och gräva ur allting och bygga upp det på nytt.

Styrelsen i Ölsta Folketspark borde nog ha haft sitt konstituerande möte snart också, så då får vi se hur styrelsen och kommande möten ligger. De hade 11 möten under 2010 och i sommar fyller ju denna vackra folkpark 100 år, så det kommer nog att bli en hel del jobb. Ett stort jobb är att försöka engagera resterande medlemmar och förhoppningsvis öka medlemsantalet. Spännande!! 🙂

Trevlig helg!

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.