Platsannons

Arbetsgivare
Stockholm
Sista ansökningsdag: Omgående

Sökes:
Arbetsgivare som behöver en lösningsfokuserad, affärsmässig, ekonomikunnig, serviceinriktad administratör som har god förmåga att fatta beslut och är självgående, och dessutom har många vänner som tycker hon är toppen!

Den här tjejen har erfarenhet från försäljning och marknadsföring, kund- och leverantörskontra, koordinera resor och utbildningar, hotell och resebokningar, nyckelhantering och avflyttningsbesiktning, kontraktskrivning och störningsärenden och gör alltid allt för kunden.

Kvalifikationer:
Ni ska ha god soliditet, öppen och rak kommunikation i verksamheten, högt i tak, kollektivavtal, ergonomiska arbetsplatser, tillit till medarbetarna, flexibel arbetstid, möjlighet att arbeta hemifrån, förskottssemester och andra personalförmåner. Passar detta in på Din organisation så ska du absolut kontakta mig.

Har ni dessutom en begriplig affärsidé formulerad, den senaste tekniken, kontor beläget i Centrala Stockholm eller Västerort och kan erbjuda en tillsvidareanställning om 50-100% är det meriterande.

Urval och intervjuer sker löpande så kontakta mig omgående.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare eller visstid
Deltid/Heltid

Lön
Fast lön

Ansökan
Jag tar emot intresseanmälningar via e-post: kontakt(at)middleearth.se

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.