Galen vecka!

Idag är min födelsedag, men jag börjar var jag slutade.

Förra veckan gick jag ju kurs i Projektledning tre dagar, blev uppringd på måndagen av Manpower att kunden som fått min profil gärna ville träffa mig på onsdagen. Dessvärre kan jag inte på onsdag (eftersom jag ju var på kurs), tjejen på MP sa att hon skulle kolla om de inte kunde träffa mig på torsdagen.. Dagen efter så ringde hon upp och sa att företaget väljer att gå vidare med de andra två kanditaterna som hon skickat och struntar i mig. Hmmm… de söker en flexibel person, men är inte flexibla själva… Om de tyckte att jag var så intressant att de ville träffa mig så hade de väl kunnat vänta 24 timmar?

Kursen var i allafalla intressant och jag lärde mig väldigt mycket! Tack Astrakan!

I torsdags eftermiddag fick jag en chatt min väninna Anita på Facebook med en länk till ett jobb och texten: Kan detta vara något för dig, kom nyss upp på Twitter”. Jag skummade igenom och tänkte; japp det kan det vara. Rekryteraren för detta jobbet är dessutom en som jag varit i kontakt med innan så jag skickade ett mail och skrev som det var. ”Jag tycker att jag är en klar kandidat för det här jobbet, nu när jag dessutom precis avslutat kursen i projektledning”. Hon ringde upp mig på stubben och vi pratade igen om tjänsten. Hon dubbelkollade några referenser och sedan så sa hon att hon skulle skicka min cv vidare till kunden. Dem ska jag träffa imorgon tisdag (12/4)… 😀

Min gamla kollega Thomas ringde mig också, vi pratade i säkert två timmar på fredagskvällen. Jag vet iaf att maken ruttnade på mitt pratande 🙂 Men vafan, jag har ju inte pratat med den personen ordentligt sedan jag slutade.. Kul att få höra hur folk mår och vad de pysslar med.

I lördags var vi på barnkalas med Schlagerparty! Alvins kompis hos dagmamman fyllde 6 år och skulle ha fest. Alvin däremot hade ingen lust att umgås med de stora barnen utan sökte sig till övervåningen där det fanns ett pojkrum med bilar och ett trumset…… Men självkart så kan jag inte ladda upp filmen här så att ni kan se 🙁
Senare på kvällen kom käraste Anita hit på middag. Jag hade bjudit in till fest för att eventuellt grilla. Jag bjöd in 16 personer som jag ser som de allra nämsta och de jag umgås med. Majoriteten av de jag bjöd in svarade inte, vilket gjorde mig besviken. Men what a fuck! Vi hade så mysigt och trevligt, även om vi inte grillade.

Söndag: En dag man helst river ur almanackan!! Hmmm… justja… vi hade ju barn också.. Upp och leka, somna i soffan medan Byggare Bob och Rorri kör sitt race. Sedan ut i friska luften och kratta lite. ”Ajj, aj i onda huvudet!!! GISSA VILKEN MIDDAG DET BLEV??
😀 Hamburgare med pommes!!

Idag = Födelsedag. Väcktes av maken som säger ”Grattis på födelsedagen älskling, min bil har havererat så jag måste ta din”.
Promenixade ner till dagamman och det var helt underbart! Varmt och skönt väder, om än mulet. Senare på dagen sprack det upp och den efterlängtade solen tittade fram.
Har planterat och rensat i rabatterna, solat och tagit ett glas vin på altanen.
Pappa kom förbi med rosor och en flaska Amarula som han köpt i Syd Afrika. Av kärestan fick jag 37 tulpaner. 🙂 Ser fram emot buketten när jag fyller 70 😉

Att man sen får över 200 gratulationer på Facebook är ju helt överväldigande! Blir glad av sånt!!!!

Over and out!

Glömde, ett castingbolag ringde ju också, de ville att jag skulle casta för en reklamfilm för en Norsk nummerupplysning. Inspelning i Norge nästa vecka. Det finns inte tid och plats för det tyvärr, även om det är bra pengar :-/

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Galen vecka!

  1. Fredrik skriver:

    You are simply worth it!

    Kram till Midgård med Drottning och bin 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.