Tiden går så fort! Alvin har hunnit bli 2 år!!

Sedan jag skrev sist har mycket vatten runnit under broarna!
Jag fick inte jobbet som jag var på intervju för den 12 april, de valde en med högre ålder = mer erfarenhet, så det kan man ju inte konkurrera mot. Har däremot varit på två andra intervjuer den här veckan. Hittade desstuom en tjänst som jag tror skulle passa mig som handen i handsken (i allafall utefter vad de skrev i annonsen). Jag skickade iväg en ansökan med en ganska kaxig öppning. Jag skrev att om det vore en annons på en datingsite så hade det varit perfect match. Hoppas att de förstår att jag skrev det med glimten i ögat. Om rekryteraren skulle läsa analysen som beskriver mitt sätt att kommunicera med och relatera till min omgivning så skulle han förstå varför jag skrev så 😉

Älskade Alvin fyllde 2 år i tisdags. När vi klev upp så var det snöstorm! De största lapphandskarna jag någonsin sett trillade ner från himlen. Hoppas inte att plutten behöver uppleva fler såna födelsedagar. Den 3 maj ska vara solig och varm. Vi köpte en tramptraktor till honom i present. Snacka om att den är populär! Dessvärre har han inte förståt hur man trampar ännu, men det kommer 🙂

Morfar kom och hälsade på också, vi åt Alvins favoritmat och avslutade med tårta som pappa Rolle fixat.

I onsdags var det styrelsemöte på Ölsta Folkets Park. Den 20 augusti fyller Ölsta 100 år och det ska firas med buller och bång. Det blir underhållning för stora och små ända från klockan 12.00. På kvällen blir det dansband på dansbanan varvat med band som spelar på stora scenen. Vilken artist skulle du rekommendera som dragplåster? Eftersom det är en liten förening så finns ju naturligtvis inte så stora pengar att kunna ta in vem som helst, men om man har ett stort namn så kommer även sponsorpengarna också. Ett bluestält kom också upp som förslag, ska kolla om intresse finns hos mina bluesmusikanter till vänner 🙂

Har varit utan bil sedan min födelsedag också, kan bara säga att jag haft tur med vädret och att det inte spöregnat när jag gått med Alvin till och från dagmamman. Förhoppningsvis får jag tillbaka Brumbrum nästa vecka. Nicke och lilla Joel var och hämtade Rolles bil igår.

Vi åkte upp till Junsele i påskas och hälsade på mormor. På vägen upp stannade vi i Gävlebro och Alvin fick hoppa i ett bollhav för första gången 🙂 Det var kul att se. Alvin
Men det blev sen ankomst, var inte framme förrän 02.30.
På långfredagen gick Rolle och jag på Corner där det var coverband som spelade. Riktigt bra var dom!! Men innan dess så spelade Alvin och Rolle för mormor och mig. Alvin och pappa Rolle i mormors kök.

När vi promenerade hemåt på natten så stod ambulans, polis och brandkår mitt i byn. Det var tydligen en tjej som kört rattfull och mejjat ner skylten med vägvisare. Jäkla dåre! Tur att ingen blev påkörd förutom skylten!
På påskafton var det middag med familjen. Magnus, Annika, Jasmin, Lotus och Micke var med och vi åt så vi höll på att spricka. Alvin har fått två nya kusiner, Jasmin och Lotus. <3

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tiden går så fort! Alvin har hunnit bli 2 år!!

  1. Katrin Friberg skriver:

    Strax efter jag publicerat detta fick jag ett e-mail där det stod:
    ”Tack för din ansökan,

    Dessvärre måste vi meddela att vi valt att gå vidare med andra kandidater. ”

    Jag ska ringa och fråga vad det var i min profil som gjorde att jag blev bortvald så tidigt i processen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.