Kul dag i stan

Åkte in till stan vid 10-tiden i morse för att göra en provfilmning av OLW’s fredagsmyslåt. Skulle spela en pianofröken.. Gjorde mitt bästa, men jag tror inte jag får rollen. Det roliga var att jag träffade på Viktoria som jag lärde känna vid inspelningen av Anno 1790. Det är hon som tagit den här bilden på mig.
När jag var klar med inspelningen så vandrade jag bort till Chokladfabriken på Tjärhovsplan och köpte lite choklad till min fantastiske make. Han är värd det bästa! Hoppade på 2:ans buss och åkte ner till Skeppsbron för att luncha med min väninna Anita Björkman. Medan jag stod där och väntade på henne så passerade Johan Åberg, min gamla MacMeckarna kollega, förbi. Kul att träffa honom också!
Anita och jag åt lunch på Magnus Ladulås i Gamla Stan. Jag tog en fisksoppa med aioli, dessvärre innehöll soppan mer morötter, fänkål och selleri än fisk 🙁 Nåväl, mätt blev jag iaf. Till skillnad från inspelningsdagen för Roxette videon…
Här är förresten mitt visitkort på statist.se
Fina Anita kommer och hälsar på oss i Midgård på lördag. Ska bli trevligt!!

Over and out for now!
/K

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.