Solen gassar från en klarblå himmel

.. och här sitter jag inomhus och scannar av nätet efter jobb att söka. 2 ansökningar har jag skickat iväg idag. Den där tjänsten som kändes som en perfect match var tydligen inte det.

Jag kan inte förstå vad det är som jag gör fel när jag söker jobb. Jag menar, min cv är ju tillräckligt intressant för att jag ska bli kallad på intervju. Kan det vara så att jag blir lite för nervös när jag sitter i intervjuerna och sjabblar bort mig där? Nej, jag tror inte det. Då återstår frågan om mina referenser. Är det någon av dem som säger något som får företagen att dra öronen åt sig?

Eller är konkurrensen så jäkla stor att jag inte når fram ändå? Det ligger nog mycket i artikeln som Metro skrev i januari i år om att företag vägrar anställa mammor som kommer från föräldraledighet
Det spelar ingen roll att man är driftig, självgående, social och noggrann… Man har barn och det är liktydigt med att man vabbar.
Gjorde ett försök att smitta sonen med vattkoppor så att det skulle vara avklarat medan jag söker jobb, men se där.. INGA vattkoppor! Jag är ledsen att säga det, men min lille son är ingen sjuklig individ. Vab är dessutom något som vi delar på också i min familj.

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.