Redan tordag..

I måndags var jag iväg och bytte arbetsförmedling eftersom den coach jag bestämt mig för inte hade avtal med Solna där jag var inskriven. Väl på AF City så blev man smått förvirrad eftersom det inte fanns någon information om att man var tvungen att ställa sig i kö för att få en kölapp. Men som en riktigt Svensk så ställde jag mig i kö, för att få ”just en kölapp”. Nåväl, väntade en si så där 15 minuter innan mitt nummer ropades upp och jag fick träffa Anna Handläggare. Hon öppnar med att säga; men.. det står ju ekonomiassistent på dig, du är ju administratör!?!! Jag svarade att jag försökt att tala om det för mina tidigare handläggare, men de plockade aldrig bort det ur systemet. Nu är det borttaget och allt är bara bra. Jag meddelade henne att jag hittat en coach jag vill jobba med och hon sa; OK! Så var det mötet över…
I tisdags fick jag meddelande via e-mail att det var beviljat med coachen och att det bara var att tuta och köra! 🙂

Igår morse ringde min mobil, en rekryterare från Dreamwork hade fått min CV av någon och hade en tjänst som hon trodde jag skulle passa bra för. Av det hon beskrev så håller jag med henne! Det är ett föräldrarvikariat till tidigast februari 2012. 🙂 Jag ska träffa henne i morgon klockan 11 vid Fridhemsplan för en snabblunch, företaget ska jag träffa på eftermiddagen. Där emellan hinner jag med ett besök hos Madde på Chop Shop för en klippning. Känns bra att få vara lite stylad i håret när man ska på intervju 🙂

Lite senare idag kommer Jessica och Dennis hit och hälsar på. Ska bli kul! Klockan 17 ska jag träffa min nya coach för första gången och efter det blir det middag i stan med Anita B.

På lördag ska jag gå och lyssna på Kjell Enhager!! 😀

Over and out for now!

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.