Jag i en liten låda..

Är det inte typiskt? När jag väl sätter mig ner så kommer jag inte på vad jag ska skriva.. Det har hänt en hel del sedan sist jag skrev och det känns som att allt är en enda röra 😉

Jag får stolpa upp det istället.

JOBB
Har nu träffat min jobbcoach Nina tre gånger och jag känner att jag verkligen gillar henne!
Är i dagsläget fortfarande kvar i en anställningsprocess på ett företag, hoppas på svar nästa vecka. Sökte ett liknande jobb förra veckan också, hoppas inte att jag var för sent ute.. I deras annons stod inget sista ansökningsdatum, bara att de ville ha ansökan så snart som möjligt.
Vad är det då för slags jobb jag söker? Jo jag söker ett jobb där jag kan fungera som spindeln i nätet (för att använda gamla slitna uttryck) och se till att företagets kunder får den allra bästa service man kan tänka sig. För mig är det viktigt med eget ansvar och att jag kan få arbeta fritt. Positiv stress för mig är när jag får ha många trådar att dra i samtidigt.
Här följer några av mina egenskaper som jag kan bidra med i en organisation:
– Jag försitter sällan en möjlighet
– För mig är det viktigt att få vara aktiv och att något händer omkring mig
– Jag har en god kommunikationsförmåga och kan ofta entusiasmera andra
– Jag mår bra av att få uppmuntra och inspirera andra
– Jag innehar en förmåga att utan aggresivitet vinna andra för mina idéer
– Vill använda tiden på ett effektivt sätt
– Är ofta ”startmotorn” i projekt
– Är driftig och företagsam
– Kan fatta beslut på lite information och handla oberoende av andra
– Är orädd att prova nya tekniker och metoder

Det min framtida chef kan behöva
– Ge mig utrymme för egen handlingsfrihet så att jag inte tappar min motivation
– Bistå mig med riskbedömningar
– Bygga en hållbar relation med mig framför att bara ge instruktioner eller kräva förklaringar

Jag har en mailadress för den som vill komma i kontakt med mig kontakt(@)middleearth.se

Familj
Min kära mamma kom ner till oss förra torsdagen. Dagmamman har haft en veckas semester och vi behövde någon som skulle kunna passa Alvin utifall jag fått jobb. Det har varit vackert väder för det mesta, men väldigt blåsigt. Förra lördagen var vi i Tumba på namngivningskalas. Lilla Ebba fick en egen cermoni och det spelades och sjöngs. Alvin fick syn på pianot som stod där och döm om allas förvåning om när han började klinka och lyssnade på vilka toner som lät bra och vilka som passade ihop. Jisses, vad ska det bli av den grabben?? En kille sa, sätt honom i musikskola redan nu 🙂

På morsdag fick jag en världsbäst present! SOVMORGON!!! och lääänge sov jag. Klev inte upp förrän klockan 12.15 😀 På kvällen var det planeringsmöte för 100 års jubileet på Ölsta Folkpark. Har har haft kontakt med Stefan Sundström, Meja och Mikael Rickfors. Dessvärre kunde ingen av dem medverka den 20 augusti. Men vi kommer att ha en bra reportuar i allafall!

Just ja! Kjell Enhager har jag varit och sett också. Snacka om att han är en person med karisma! Aula Magna

Moster Anita kom och hälsade på oss på tisdagen och vi åt en god middag och hade mysigt. Det är så kul att se att Alvin kommer överens med både mormor och moster. 🙂

Rosenbusken vid vår försutrapp har börjat blomma och den doftar FANTASTISKT!! Jag blir lycklig varje morgon när jag sätter mig på trappan i solen och känner doften! Härligt att bo på landet!

Nu i torsdags var jag inne i Kungsträdgården och hade skoj. Satte mig ner vid ett bord där det fanns plats för lilla mig. OJ så trevliga och öppna människor det finns. Alla satt och samtalade och socialiserade med alla. Hade en otroligt trevlig kväll med vilt främmande människor! 😀 Precis vad jag behövde!

I lördags skulle vi ta båten ut på Mälaren på förmiddagen med familjen. Typiskt nog ville inte båtmotorn starta.. Alvin, Mormor och jag bryggseglade lite medan Rolle gick tillbaka hem för att hämta verktyg. När han väl kom till baka så var det dags för liten att sova middag, så vi gick hem igen. R fick igång motorn och när plutten somnat så åt vi lunch och lämnade Alvin i mormors vård. Rolle och jag fick en efterlängtad eftermiddag för oss själva och vi styrde båten mot stan. Hej Stockholm Stadshuset Stockholm från vattnet Vi la till båten vid Kornhamnstorg Och vandrade upp till Stora Nygatan för lite socialt umgänge och musik.

Så här lät det på Stampen

🙂
Sedan bar det av hem mot ön igen

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.