A Great Place To Work!

Hittade en site på nätet som heter A GREAT PLACE TO WORK. De listar och utmärker de allra bästa arbetsplatserna utefter kriterier. När jag började läsa vilka kriterier de har så inser jag att det är såna företag som jag bör söka mig till. De är ju exakt det jag söker och känner är viktigt hos arbetsgivare.  Trovärdighet, Respekt, Rättvisa, Stolthet och Kamratskap är nyckeln till att alla trivs på ett företag.

Projekt måla om Midgård fortskrider och är snart klart! 🙂
Målaremäster Per Danielsson övervakar Rolle så att det går rätt till...

Projekt Ölsta Folketspark 100 år börjar också ta form. Vi behöver dubbelkolla schema och artister/band. Sedan är det dags att trycka affischer och gå ut på BRED front. Boka in den 20 augusti 2011 redan nu! Det blir en fullspäckad dag för stora och små.

Over and out for now!

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.