Sarek, Brian Kramer, HellBilly Boys, Dynazty på Ölsta!

Sommarsolståndet var igår.. Den här kvällen kommer fortfarande vara ljus men ändock lite kortare… Optimistisk som jag är så tror jag på ljuset och att min ljusa framtid finns därute. Även om semestrar hos företagen stundar och rekryteringar strandar.

Jag har skickat iväg ansökan till en tjänst som verkligen (enligt både mig, min make och min coach) skulle passa mig som handen i handsken. 🙂 Enda kruxet är att företaget vänder sig till dem som har högst 5 års arbetslivserfarenhet eller är studeranden. Jobbat länge på ansökan, så det är lite av en test om min nya stil på brev funkar eller inte. Mina tidigare brev har ju för det mesta funkat, och detta är en utveckling av dem. Mer att framhäva varför jag vill ha jobbet och framhäva vem jag är som person.

I övrigt så går jobbet vidare med evenemanget på Ölsta Folkpark. Jag kan meddela att för de små så kommer Snårpan, Drill & Drull och Clown från Dagnys Döttrar. Den lokala räddningstjänsten kommer och visar upp brandbilar och utrustning och informerar. För de lite äldre så kan jag förtälja att Texas Longhorn kommer att stå för mat och ölservering, min alldeles egna Rolle kommer att lira munspel kvällen lång med Brian Kramer, underbara folkmusikpop bandet Sarek kommer, samt att det blir rock ’n roll med HellBilly Boys och Dynazty. Och så blir det ju dans på dansbanan kvällen lång också! Den 20 augusti gott folk! Det är då ni ska bege er med buss, båt eller bil till Ölsta Folkpark!!! Senaste numret av Mälarö Nytt skriver om detta på sidan 18

Folkparken behöver fortfarande sponsorer och det är viktigt för folkparkens överlevnad! Vårt mål är att få parken levande igen med evenemang både sommar och vinter.

Alvins dagmamma blev sjuk och hade stängt måndag och tisdag. Alvin blev snorig och hängig i måndags och fick febertoppar igår kväll (tis). Så idag har han fått vara hemma och kvickna till.

På midsommarafton kommer Rolles syster med familj hit. Det ska bli så kul! Vi (som alla andra) hoppas på vackert och varmt väder.

Topics förra veckan var att jag besökte nya Boule å Berså och hamnade på Cindy Lauper konsert på Berns efter 🙂

Dålig filmsnutt kommer här.. Jag har ju ingen Ajfån…

Cindy Lauper på Berns 16/6-2011

well, thats all for now.

/Katrin

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sarek, Brian Kramer, HellBilly Boys, Dynazty på Ölsta!

  1. Pingback: Midsommar i Midgård | Midgårdsdrottningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.