TAGGAD!!

Efter att helgens jätteprojekt Ölsta Folkpark 100 år gått av stapeln är jag mer taggad än någonsin att fortsätta arbeta med arrangemang, event och möten. Jag är helt övertygad om att det är i den branschen jag ska vara för att kunna leverera bäst och ge bästa kundnöjdheten av alla. Skulle jag vara bättre än någon annan på sådant? Nej, säkert inte utan lika taggade och fantasifulla kollegor! Men jag känner att jag har så pass mycket erfarenhet från att skräddarsy olika event allt från resor, konserter till utbildningar att det skulle vara skam på torra land om jag inte fick arbeta med det som jag vet att jag blir lycklig av! Dessutom har jag alltid fått mycket beröm för mitt arbete av de kunder jag samarbetat med.

Mina starkaste drivkrafter är självförverkligande och omtanke vilket kännetecknas i att jag är en person som värdesätter miljöer som ger utrymme för kreativitet och nytänkande och gärna är till hjälp för andra.

I oktober börjar jag utbildningen arrangörsskolan 2011 som genomförs av Folkets Hus och Parker och den kommer att bli en suverän uppdatering av mina kunskaper att ordna arrangemang.

Länkar till min CV här

Har också lovat att lista mina egenskaper som jag skrivit på Twitter och LinkedIn

Här följer några av mina egenskaper som jag kan bidra med i en organisation:
– Jag försitter sällan en möjlighet.
– För mig är det viktigt att få vara aktiv och att något händer omkring mig.
– Jag har en god kommunikationsförmåga och kan ofta entusiasmera andra.
– Jag mår bra av att få uppmuntra och inspirera andra.
– Jag innehar en förmåga att utan aggresivitet vinna andra för mina idéer.
– Vill använda tiden på ett effektivt sätt.
– Är ofta ”startmotorn” i projekt.
– Är driftig och företagsam.
– Kan fatta beslut på lite information och handla oberoende av andra.
– Är orädd att prova nya tekniker och metoder.

Det min framtida chef kan behöva:
– Ge mig utrymme för egen handlingsfrihet så att jag inte tappar min motivation.
– Bistå mig med riskbedömningar.
– Bygga en hållbar relation med mig framför att bara ge instruktioner eller kräva förklaringar.

 Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.