Några dagar med energitapp..

Har haft några dagar då energin totalt gick ur kroppen. Men det visar väl att man bara är människa antar jag. Det är tungt att hela tiden gå i uppförsbacke, och ibland blir man lite trött i benen. Skam den som ger sig! Målfokus gäller!!

Idag är det min älskling Rolles födelsedag, så tråkigt att det verkligen ösregnar på hans födelsedag. Men vi hoppas på bättre väder i helgen så att vi kan fira honom lite trevligare då. Ikväll ska vi på föräldrainformation hos dagmamman. Hon och en annan dagmamma samkör informationsmötet. Det ska bli spännande att höra vad de kommer att hitta på för äventyr under hösten och jättekul att träffa nya föräldrar som bor här i området. Imorse kom Linda (dagmamman alltså) och hämtade Alvin för de skulle åka till biblioteket.

Imorgon kväll blir det möte på Ölsta Folkpark. Det kommer en verksamhetsutvecklare från FHP – Folkets Hus och Parker och informerar och tittar på vår verksamhet. Känns jättespännande att höra vad han har att berätta! Hoppas att så många som möjligt ur styrelsen har möjlighet att komma. Det finns ju inte direkt brist på idéer för hur vi ska fortsätta arbetet. Det gäller bara att hitta rätt verktyg för att nå dit.

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.