Bara några dagar kvar..

Det kändes så långt fram när jag fick samtalet att jag blivit antagen på FHP’s Arrangörsskolan 2011.. Men nu är det bara 4 dagar kvar tills det kickar igång. Det ska bli så spännande och roligt. Är det någon annan än jag som faktiskt förstår hur bra den här utbildningen är för mig? Onsdag – Söndag samlas vi på Väddö Folkhögskola för att starta upp med temat: Arragörskapets drivkraft – varför arrangerar vi?

Det finns mycket att jobba med och för, när det gäller Ölsta Folkpark. Jag vill så gärna se den som en levande park igen med medlemmar som är engagerade och bidragande med kunskap. Som det är i dagsläget så är det bara styrelsen och några få andra som jobbar. Hur får man mer engagemang? Vilka evenemang drar folk? Vilka ska man samarbeta med? Många frågor och jag hoppas få några svar på utbildningen som ju faktiskt kommer att pågå under ett års tid.

Dock på halvfart och distans.

Måste tydligöra detta så att det inte blir några missförstånd med ev. arbetsgivare. Alla andra som går utbildningen har heltidsjobb. Det är alltså inget hinder för mig att söka jobb/jobba och gå utbildningen.

Over and out!

 

Måste förresten dela med mig av en härlig bild som dagmamman tagit på Alvin.

Klätterträdet

Klätterträd

Share
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *