Om jag inte var jag skulle jag vara ganska avundsjuk på mig själv…

Trots det faktum att jag fortfarande inte har något jobb så känner jag mig vansinnigt tillfreds med livet! Så mycket har hänt de två senaste veckorna och jag har knutit så många nya inspirerande kontakter!

Tänk att få 30 nya vänner på ett bräde.. Det fick jag förra veckan! Alla är människor med engagemang och drivkrafter som bara lyser och inspirerar! Föreläsaren Stefan Olsson från Universe Imagine tyckte att jag lös under hela dagen vi hade med honom när han pratade om Personligt Entreprenörskap förra torsdagen. Och det är nog sant att jag gjorde, han gav mig så mycket inspiration vilja att förverkliga mina ideer!

Personligt EntreprenörskapHan skrev i boken jag fick; Till Katrin! Lev med inspiration!

 

 

 

 

Jag har fått Go ahead från styrelsen på Ölsta Folkpark att starta mitt projekt jag ska jobba med under utbildningen och har redan varit i kontakt med Fredrik Gleisner på Goatbridge och vi ska försöka träffas så snart som möjligt. Kan även säga att jag verkligen skulle kunna tänka mig att arbeta på Goatbridge..

En annan sak som hänt är att jag fick kontakt med ett företag via Twitter och där har jag nu varit på intervju 2 gånger den här veckan. Svar väntas i nästa vecka. 🙂

Slutligen vill jag säga att jag älskar min man och min son! Utan dem skulle jag inte kunna må så bra som jag gör!

That’s all for now!

/Katrin

Katrin Friberg

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Om jag inte var jag skulle jag vara ganska avundsjuk på mig själv…

  1. Eva skriver:

    Jag kan riktigt se hur det lyser om dig! Det är många år sedan vi sågs men den Katrin jag kände då hade sina stunder då hon riktigt strålade! Jag hoppas innerligt att vi kan ses nån gång när du (och familjen) har vägarna norrut… Jag jobbar fortfarande kvar i stan på samma ställe som Berit jobbade… 🙂 så det går alltid att lösa. Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.