1 november redan!

Höstros 30/10-2011Jösses vad tiden går fort! Det är redan november, men när det är 11 grader varmt ute blir man lite fundersam.. En ros gör sitt bästa i rabatten för att blomma, och den lär nog lyckas.

 

 

Förra veckan var jag på intervju på Berghs för en tjänst som utbildningskoordinator. Jag tror att jag skulle trivas där. Fick samtal från Ackebrink om att de valt en tjej som är mer junior. de hade fått ett jättebra intryck av mig, men de trodde inte att tjänsten kommer att vara så pass utmanande och utvecklande för att jag skulle trivas. Skönt med företag som faktiskt tänker efter och säger som det är. Jag behöver ju utmaningar i jobbet för att trivas och motiveras.

Har skickat ansökan till fantastiska Palatset också. Hoppas de hör av sig! Hyresgästföreningen har en tjänst ute också som verkade jätteintressant också. Den är ansökt och även där hoppas jag att de hör av sig. 🙂

Igår ringde Adecco angående en tjänst på NCC (samma tjänst på samma ställe som jag var på intervju för i somras genom Manpower). Fick meddelande igår kväll om att de vill träffa mig. Undrar hur de reagerar när de ser att det är jag som kommer?? Fick ju aldrig något svar från Manpower gällande den här tjänsten. När jag var på intervju i somras så var det inte rätt person som intervjuade, utan två andra helt oförberedda personer eftersom personalchefen var tvungen att åka hem till sjuk son. Dessa två hade tydligen uttryckt det som att jag inte ställt några frågor, trots att jag ställde massor med frågor… Fast under samtalets gång, och när de i slutet undrade om jag hade några frågor så hade jag ju fått svar på allt jag undrade. Nåväl, vi får se vad som händer. Jag ska dit på fredag.

I lördags hade vi vår pubkväll Ölsta 100 år ”Andra chansen”. Jäklar så kul det var!! Mina styrelsekamrater var helt överväldigade av hur mycket folk som kom. ”Förutsätt framgång sa jag till en kille” det är så man måste tänka. Ja just ja, sa han. Framgång föder framgång. 🙂

Alvin fick en ny kompis i söndags morse. Kul när någon vill leka vid frukostbordet 🙂

Lek vid frukostbordet

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.