Midgård i fara!

Midgård kan vara i fara! Fått ett brev (igen) från Ekerö Kommun, denna gången från Stadsarkitektkontoret. De säger i sitt brev att de arbetar med ett entydigt system för belägenhetsadresser. Detta innebär att adressen Midgård kan komma att ändras till Stavsborgsvägen 83… Nu gäller det att jobba snabbt för om inte de hör något från oss under närmsta tre veckorna kommer adressändringen tillställas Lantmäteriet.
Vi har tillsammans med vår granne ett servitut på en väg som kallas ”lokalgata”. Måste kolla upp om man inte kan döpa den gatan istället. Midgårdsvägen känns lite bättre än deras förslag. Fram med papper och servitutsavtal, prata med Skepparn som äger och med grannen om de går med på vårt förslag. Även om Midgård inte är ett gammalt hus eller gård, så kan det ju bli, och Kungsberga har ju anor från Vikingatiden. Ca 200 meter från där vi bor står en runsten.
Hur ska jag kunna vara Midgårdsdrottningen om jag inte bor i Midgård?? 😉

Well uppdatering om detta förfarande återkommer jag om.

Idag har vi sysselsatt oss med uppdatering 1.3 av Midgårds kök. Lägger upp lite bilder inom kort. Det kommer att bli så himla fint när det är färdigt. Det återstår att flytta på el och sätta upp den fina pärlemormosaiken. Så snart den är uppe ska jag byta gardiner, ids inte ta ner julgardinerna (som inte är så överdrivet juliga) förrän det är klart och fönstrena putsade.

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Midgård i fara!

  1. Eva skriver:

    Håller tummarna för Midgård! Lycka till! Kramar

  2. Katrin Friberg skriver:

    Tack Eva!! Kram tillbaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.