Snart jul igen

Bara 4 dagar kvar. Tror att det är första gången jag inte har någon julkänsla. Trots pepparkakor, glögg, snö, julpynt och julmusik. Min hjärna fylls med så mycket annat tyvärr. Har arbetat fram ett jobbförslag som förhoppningsvis faller i god jord hos alla parter som det presenteras för. Måste skapa mig ett eget jobb eftersom jag hela tiden faller på mållinjen när jag varit på anställningsintervjuer.

Vi har lite julledighet från ”Rätt Jobb” och det operativa teamet. En tjej ut teamet sa rent spontant en dag; ”Men varför får inte DU jobb?? Du som är en sån inspirerande männsika och med din bakgrund och personlighet borde ju vara jätteattraktiv hos arbetsgivare”. Hon kunde inte förstå varför. Det är nog fler än hon som undrar, jag är en av dem. Skulle gärna vilja få den exakta sanningen från någon som haft mig på intervju…

Ibland är det svårt att hålla humöret uppe, men skam den som ger sig!!!

Insåg i söndags att det har gått tre år sedan jag arbetade på SignUp.. Vad har jag gjort sedan dess? Jo jag har ju fått världens finaste son, flyttat till villa, tagit körkort och är absolut inte sysslolös sedan jag började engagera mig i Ölsta Folkets Hus och Park. Att jag dessutom nu pluggar på deltid (distans) borde visa på att jag är en driftig människa som besitter många av de egenskaper som åtminstonde enligt Arbetsförmedlingens topplista är populära hos arbetsgivare. I allafall om man läser deras annonser.Dessa egenskaper har dröm medarbetaren enligt en arbetsgivare

Nåväl, slutgnällt för idag.

På fredag kommer min kära mamma och min kära moster och hälsar på och stannar i minst en vecka. KUL!! Hoppas att vi får behålla den lilla snö vi fått och slipper blåst, regn och slask. Inte kul att vara utomhus då. Alvin är ledig från dagmamman från och med fredag och minst fram till nyår. Kvalitetstid för oss alla 🙂 Julkänslan kommer nog ska ni se!

I lördags hade vi lite fest här hemma, och Alvin fick sig en EGEN brandbil. Snacka om att den presenten gick hem och blev storfavorit!!

Imorgon blir en shoppingdag. Mat, klappar och julgran ska införskaffas.

Over and out for now.

/K

 

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.