Tiden går fort

när man har roligt! 🙂
Har tänkt att uppdatera bloggen, men så har något kommit i vägen hela tiden.
Dagarna tillbringas framför datorn i jakten efter jobb att söka. Ligger nu ute med ett antal ansökningar där jag inte fått svar. Tycker att telefonen är lite väl tyst om jag ska vara helt ärlig… Men tålamod är ju en dygd sägs det, så jag väntar… Ringde upp ett av företagen förra veckan och fick höra att de skulle ta itu med urvalet den här veckan.

Uppgraderingen av köket i Midgård är nästan färdigt, mosaiken sitter på plats, ska fogas och trasslas och sånt ikväll. 🙂

I lördags var vi på 50-års fest hos grannarna. Mycket trevlig var det!
I söndags åt jag middag på Axela med två vänner innan vi gick till Debaser Medis på en minneskonsert för Jenny Bohman som avled i höstas efter lång kamp mot cancer. Konserten var fantastisk och bjöd på mycket bra musik och många vänner jag inte sett på länge var där. Sååå kul!!! Här är ett klipp från YouTube från kvällen.

Skulle ha varit på föreläsning av Ed Ludbrook igår kväll, men tyvärr satte mensmagen sig emot ytterligare en resa till stan, så det blev te och macka i soffan innan jag kraschade strax efter klockan 22..

Well, bye for now!

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.