Ligga raklång och göra ingenting

Så var Ölsta Rhythm & Roots över. Detta projekt som började som en del i Arrangörsskolan förra året. Det blev i allafall en lyckad tillställning med nöjda besökare och nöjda artister. Tack alla som hjälpte till att bidra till detta!

Själv känner mig helt slut och skulle bara vilja ligga raklång och inte tänka på någonting ett några veckor. Åka någonstans där man kan känna sand mellan tårna, ligga på en solsäng med en bok dagarna långa. Men på måndag måste jag gå till Arbetsförmedlingen igen, blev ju uppsagd från jobbet ett par dagar innan min semester skulle börja och det resulterade i arbetsbefriad uppsägning istället. Anledningen till uppsägningen var att företaget inte har råd att ha mig kvar. Ni som känner mig och vet hur hårt jag kämpat för att hålla humöret uppe för att få ett jobb innan, får nog peppa mig ordentligt. För jag känner verkligen inte för att sitta och skriva ansökningsbrev på ansökningsbrev med samma negativa resultat.
Känner smått ångest över detta faktum. Uppfyller inte heller kraven för en ny a-kasseperiod.

Nåja… bara att kämpa för att hålla näsan över vattenytan ett tag till.

 

Share
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.